Descripción

1 d’AGOST 2021
LA GARROTXA
 PASSEIG AMB CARRUATGE PER LA FAGEDA D´EN JORDÀ
-Sortida des de Rubí-
           
 

Sortida direcció Vic, parada per esmorzar (no inclòs) i continuació per Tunels de Bracons fins a arribar a La Garrotxa on en el lloc indicat ens estaran esperant els carruatges per fer un passeig per dins del bosc de LA FAGEDA D´EN JORDÀ. Aquest bosc és excepcional per creixer sobre la colada de lava del volcà del Croscat en un lloc pla i a una altitud de 550 m., ha estat la inspiració d´artistes, com Joan Maragall, que va escriure el poema que la va fer famosa ( dins del bosc hi ha un monòlit dedicat al poeta). Després d´aquest passeig sortirem per anar a visitar un dels pobles medievals d´aquesta comarca, SANTA PAU, declarat conjunt històric artístic. Temps lliure per passejar pels seus carrers i descobrir els llocs més emblemàtics que ens ofereix aquesta población de la Garrotxa.
            A l´hora prevista sortirem per anar a dinar en un restaurant de la zona. A la tarda i després de la sobretaula, sortida per Torelló i Vic fins a arribar a Rubí.

            Salida dirección Vic, parada para el desayuno (no incluido) y continuación por Túnel de Bracons hasta llegar a la Garrotxa donde en el lugar indicado nos estarán esperando los carruajes para hacer un paseo por dentro del bosque de LA FAGEDA D´EN JORDÀ. Este lugar es excepcional por crecer sobre la colada del volcán Croscat en un lugar llano y a 550 m., ha sido la inspiración de artistas, como Joan Maragall, quien escribió el poema que la hizo famosa (dentro del bosque hay un monolito dedicado al poeta). Después de este paseo salida para ir a visitar uno de los pueblos medievales de esta comarca, SANTA PAU, declarado conjunto histórico artístico. Tiempo libre para pasear por sus calles y descubrir los lugares más emblemáticos que nos ofrece esta población de la Garrotxa.

            A la hora prevista salida para el almuerzo en un restaurante de la zona.Por la tarde y después de la sobremesa, salida por Torelló y Vic hasta llegar a Rubí

 

Menú

Entremesos / patates farcides / botifarra amb fesols de Santa Pau / Crema catalana /

pa,vi,aigua,café i copa de cava

PREU:  55 € (inclou activitat carruatges)

SORTIDA : 8 H. ESCARDIVOL    8.10 H,CAP DE BORJA

Comparteme en tus redes sociales:

Me interesa

Solicitar presupuesto
+
+

Precio desde