Descripción

Mercats de Nadal
DEL 5 AL 8 DESEMBRE 2020
BILBAO

 

05 Desembre: RUBI -BILBAO

Sortida cap a terres basques per les carreteres de La Rioja, parada en ruta per dinar a una bodega i visita. Arribada a l'hotel i a la tarda un cop a Bilbao podrem fer una passejada i descobrir els Mercats de Nadal que solen estar al mateix centre de la ciutat, compost per unes 40 casetes de fusta amb la seva artesania, productes de cuina basca i regals típics de nadal. Sopar a l'hotel i allotjament.

 

06 Desembre: BILBAO 

Esmorzar. Al matí visita guiada de Bilbao, moderna capital vasca on podrem decobrir els seus llocs més emblemàtics, on destaca també el Museu Guggenheim, amb entrades incloses, que contrasta amb el casc antic famós per les seves “Siete Calles“, zona declarada  Monument Artístic-Històric. Un cop acabada la visita dinar i després ens endinsarem per la Ria del Nervión fins a Getxo on pujarem amb l’ascensor panoràmic al Pont de Vizcaya, a una alçada de 45 metres travessant la ría per una passarel.la i tornant en vaixell. Arribarem a l’Algorta, barri de pescadors de Getxo amb el seu port vell des de on podrem gaudir del paisatge de la costa de Bilbao. Tornada a l’hotel i sopar lliure.

 

7 Desembre: BILBAO-GUERNIKA-ZARAUTZ                                      

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Gernika on visitarem la Casa de Juntas del Gobierno (excepte si hi ha cap esdeveniment ) on es troba el Roble símbol del País Vasc, finalitzada  la visita sortirem per recorrer la Costa Basca fins a Zarautz on dinarem al restaurant del Karlos Arguiñano, tornarem per Guetaria , Zumaya i ens arribarem fins a Lekeitio, port pesquer. Tornada a l’hotel i sopar inclòs al nostre hotel .

 

8 Desembre:BILBAO-RUBÍ

Esmorzar i sortida de retorn a la nostra destinació. Parada a ….. per fer una breu visita al seu centre històric d'aquesta ciutat emblemátic. Dinar en ruta i a la tarda, continuació fins a Rubí i fi del viatge.

 

Preu per persona :550€

Supl.Individual : 140€

 

HOTEL PREVIST :  HOTEL SILKEN INDAUTXU 4* O SIMILAR

SORTIDA : ESCARDIVOL 07:15/ ESTACIO PART DE DALT 07:25/ CAP BORJA 7:30

 

El preu inclou:

  • Sortida de Rubí / Sant Cugat amb autocar modern i adaptat a mesures anti-covid
  • Hotel 4* en zona centre Bilbao
  • Pensió completa segons programa sense begudes.
  • Guía acompanyant durant tot l’itinerari.
  • Visites programades. Segons programa
  • Circuit garantit per a un mínim de 20 passatgers.
  • Circuit adaptat a les mesures anti-Covid
  • Assegurança de cancel.lacio i assistencia de viatge inclosa

 

L’ agéncia es reserva el dret  d’alterar l’ ordre de les visites. Condicions segons contracte de viatge combinat..

 

Compárteme en tus redes sociales:

Me interesa

Solicitar presupuesto
+
+

Precio

550€