El Medico

23 d'Abril 2020 -Sortida en grup de Rubí

Descripción


El Medico
(El musical)

DATA 23 D'ABRIL 2020Més de 30 actors i 20 músics en directe, la orquestra més gran del teatre musical espanyol, amb un equip de més de 100 persones, ofereixen a l'espectador una experiència única com no s'ha viscut mai al Teatre Tívoli.

"El Médico" és un musical basat en la novel·la de Noah Gordon, qui ha participat activament en el procés creatiu, aportant idees i apunts. En paraules de l'escriptor, "l'emoció de la novel·la ha aconseguit traspassar a la música per a que els lectors puguin experimentar les aventures d'en Rob J. Cole d'una manera nova i maravellosa".

L' ombrívol Londres. Segle XI. La vida d'en petit Rob J. Cole canvia per complet el dia que queda orfe i descobreix que posseeix un don inusual: pot predir la mort. Rob surt a l'aventura, disposat a creuar mig món per convertir-se en metge. Tan sols l'amistat, la seva vocació i l'amor l'empenyen a sobreviure.


Sortirem de Rubí amb antelació per , qui ho vulgui, poder fer un petit passeig per la Rambla i gaudir de les paradetes amb flors el dia de SANT JORDI.

T'Animes?

Mas información

Data 23 d'Abrl 2020

EL MEDICO

1

TEATRE TIVOLI

Sortida de Rubí

2

Entrades a Platea

3

Me interesa

Solicitar presupuesto
+
+

Precio desde

60€