Sortida en grup de Rubí

EXCURSIONS DOMINICALS

Descripción

08 DE SETEMBRE 2019
 
 LA VALL DE NURIA
EL DIA DE LA SEVA FESTIVITAT

             Sortida direcció Vic, Ripoll i Ribes de Freser. Temps per esmorzar abans d´agafar el CREMALLERA (a les 10.20 h)  que ens portarà a la VALL DE NURIA amb un trajecte de 45 minuts i gaudint d´un esplèndit paissatge.

            La Vall de Nuria està situada al  terme municipal de Queralbs, a 2000 mtrs. i és accesible amb un tren cremallera o bé per camí de muntanya.  A la Vall s´hi troba el Santuari de la VERGE DE NURIA, on s´hi venera la imatge de la Verge,  l´Esglèsia actual va ser inaugurada el 1911, i poc després s´hi va afegir l´hotel.

            Temps per gaudir d’ aquest paratge, del seu llac, fer un recorregut amb el telecabina, i gaudir de les activitats que en aquest ESPECIAL DIA DE CELEBRACIÓ DE LA MARE DE DEU DE NURIA, festivitat de LA VALL,  s´hi celebraran. A l´hora de dinar ens dirigirem  el RESTAURANT on tenim un menú tipus Bufet.

            A l´hora acordada ens trobarem a l´estació del cremallera per baixar cap a RIBES DE FRESER (sortida del cremallera a les 17.30h) , arribada a Ribes, i retorn amb l´ autocar a Rubi, esperant haver gaudit d´un esplèndit dia a LA VALL DE NURIA.

 

Preu :  58€  (tren cremallera inclòs tarifa jubilats)

 

SORTIDA:  7,00 H. ESCARDIVOL /. 7,10 h. CAP BORJA

 

Mas información

Vall de Nuria el dia de la seva festivitat

Sortida de Rubí 08 de Setembre 2019

1

Me interesa

Solicitar presupuesto
+
+

Precio desde