Descripción


PENELLES  I  MUSEU DELS VESTITS DE PAPER A MOLLERUSSA
 
22 de Març 2020
         

           Sortida direcció Igualada fins arribar a VILAGRASSA, on tenim l´esmorzar (inclòs). Continuació fins a PENELLES, que des de fa un temps s´ha convertit en un lloc famós gràcies als grafitis que ocupan gran part de les façanes de les cases, ha sortit a revistes i diaris tot i ser una local.litat de menys de 500 habitants, creant també l’associació Gargar Festival de Murals i Art Rural, per otorgar un valor agefit al poble, lluitar contra el despoblament i generar oportunitas per el muncipi. Temps lliure per fer un recorregut i veure els diferents grafitis que s´hi mostren.
A l´hora convinguda sortirem per anar a Mollerussa. El desembre del 2009, el nou Museu de Vestits de Paper va obrir les seves portes. Una de les singularitats de Mollerussa és el Concurs de Vestits de Paper que s´hi celebra des de fa 50 anys i el museu és una conseqüència d´aquesta tradició. Avui visitarem aquest museu que ens mostrarà una vuitantena de vestits de paper exposats on cada any s´hi afegeixen els nous vestits premiats, i on es pretén explicar-nos com es fa un vestit de paper.
Seguidament dinarem a Vilagrassa.

Salida dirección Igualada hasta llegar a VILAGRASSA, donde tenemos el desayuno (incluido). Continuación hasta PENELLES, que desde hace un tiempo se ha convertido en un lugar famoso gracias a los grafitis que ocupan gran parte de las fachadas de las casas, ha salido en revistas y diarios a pesar de ser una localidad de menos de 500 habitantes, creando también la asociación Gargar Festival de Murales y Arte Rural, para otorgar un valor añadido en el pueblo, luchar contra el despoblamiento y generar oportunidades para el muncipio. Tiempo libre para hacer un recorrido y ver los diferentes grafitis que se muestran. A la hora convenida saldremos para ir a Mollerussa. El diciembre del 2009, el nuevo Museo de Vestidos de Papel abrió sus puertas. Una de las singularidades de Mollerussa es el Concurso de Vestidos de Papel que se celebra desde hace 50 años y el museo es una consecuencia de esta tradición. Hoy visitaremos este museo que nos mostrará unos ochenta vestidos de papel expuestos donde cada año se añaden los nuevos trajes premiados, y donde se pretende explicarnos cómo se hace un traje de papel. Seguidamente comeremos en Vilagrassa.

Menú:

Amanida Il·lustrada /Albergínies farcides / Jarret de vedella “al estilo antiguo” amb guarnició

Postre, Vi, aigues, pa, cafes + gotes conyac /anís, copa de cava

 

PREU: 49€

 

SORTIDA:  8.00H ESCARDIVOL / 8.10 H CAP DE BORJA

Me interesa

Solicitar presupuesto
+
+

Precio desde